diumenge, 30 de desembre del 2012

DEIXA EL TEU DESIG A PETITS GRANS ARTISTES!

Petits Grans Artistes us vol desitjar un nou any ple de nous projectes i molta creativitat.

Aquí us deixo un petit resum del que ha estat aquest 2012 a Petits Grans Artistes. He escollit una activitat per mes per celebrar el final d'un any ple de creativitat...



Per altra banda m'agradaria que, si us ve de gust, deixéssiu el vostre desig per a aquest 2013 als comentaris per tal que els pugui anar afegint a l'entrada. D'aquesta manera serà una entrada plena de noves il·lusions de tots aquells que passeu per aquest raconet.


Què? Us animeu?


EL DESIG DEL JOEL ARTIGAS: No deixar de conèixer i aprendre coses noves. Desitjo un any 2013 molt millor que aquest 2012.

EL DESIG DE L'ADRIÀ, EL MEU FILL GRAN: Pau al món.

EL DESIG DE LA NÚRIA-THEFABULA: El meu desig és no perdre la il.lusió, motor que ens mou a fer coses i conèixer persones que valen molt la pena. I que entre TOTS anem creant un món molt més solidari.

EL DESIG DE LA CRISTINA S.F.: El meu desig per aquest any és que tothom poguem respirar una mica més, que l'any 2'12 ha ha sigut propu dur, econòmicament i anímicament. A nivell personal, que trobem aquest bebé que portem ja més d'un any buscant.

EL DESIG DE LA MIREN: Mi deseo para este año que entra es doble, para todo el mundo que lo esté pasando mal que mejore y simplemente sea un año tranquilo y para mi y mi familia que podamos estar sanos sobre todo.

EL DESIG DE LA MONTSE A.: Compartir la meva vida amb les persones que estimo amb salut i alegria, i en general que la societat sigui més justa amb els que més ho necessiten i que no ens oblidem de cuidar el nostre planeta.

EL DESIG DE LA MAGDA: No perdre mai la il·lusió perquè és una bona eina per tirar endavant en aquesta situació tan complicada que estem vivint actualment. Esperem que el 2013 sigui una mica millor per a TOTHOM.

EL DESIG DE "EL HADA DE PAPEL": Feliç any nou"!

EL DESIG DE LA MARISOL: Desitjo que en aquest 2013 poguem seguir compartint propostes i creativitat com aquesta que ens fas avui!!! i com no! Pau Amor i molta cooperació!!!!!

EL DESIG DE LA FANY: Espero que aquest any nou ens porti salut, nous projectes i il·lusions. I espero que tots aquells que ho estan passant malament per culpa de la crisi tinguin un any millor que l'anterior.

EL DESIG DE L'AURORET: Deseo de corazón que el 2013 nos traiga muchas cosas buenas que celebrar.

EL DESIG DE L'ESPE: ✿¸.•♪
º° ✿✿¸.•♪
(⁀‵⁀,) ✫✫✫
.`⋎´✫✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫✫
.•°*”˜˜”*°•.✫✫✫ BoN AnY NoU 2013!
¸.•°♡⊱╮╮

EL DESIG DE LA MARTA: Espero que aquest nou any que comença sigui millor que l'any anterior, que puguem seguir lluitant per tot allò que creiem just, que poguem millorar les coses sempre des de la il·lusió, l'optimisme i la creativitat i transmetent aquests valors a tots els que ens envolten (sobretot als més petits....).

EL DESIG DE LA LLUNA: Desitjo que aquest 2013 estigui ple de creativitat, il·lusió i entusiasme per renovar-nos dia a dia i viure els 365 dies que ens queden amb ganes de seguir compartint, millorant i aprenent.

14 comentaris:

  1. Fantàstic Olga! Genial la proposta i el recull de creativitat que ens has compartit, m'ha encantat!

    Desig: No deixar de conèixer i aprendre coses noves. Desitjo un any 2013 molt millor que aquest 2012.

    Petonets ben grans!

    ResponElimina
  2. soc l'Adrià. El meu desig: pau al món.

    ResponElimina
  3. Olga, genial la teva proposta!! El meu desitg és no perdre l´il.lusió, motor que ens mou a fer coses i conèixer persones que valen molt la pena. I que entre TOTS anem creant un món molt més solidari.

    Petonets amb gust de torró de xocolata amb avellanes.

    ResponElimina
  4. Hola maca! el meu desig per aquest any és que totho, poguem respirar una mica més, que l'any 2012 ja sigut molt dur, econòmicament i anímicament. A nivell personal, que trobem aquest bebé que portem ja més d'un any buscant. Feliç entrada d'any, maca!

    ResponElimina
  5. Hola Olga me encanta comoe stá tu blog y mi deseo para este año que entra es doble, para todo el mundo que lo esté pasando mal que mejore y simplemente sea un año en el que estén tranquilos y para mi y mi familia que podamos estar sanos sobre todo Un beso y FELIZ AÑO NUEVO

    ResponElimina
  6. Hola Olga, el meu desig per aquest any és compartir la meva vida amb les persones que estimo amb salut i alegria, i en general que la societat sigui més justa amb els que més ho necessitan i que no ens oblidem de cuidar el nostre planeta.

    Felicitats pel teu blog!
    Montse A.

    ResponElimina
  7. Genial aquesta proposta Olga, m'encanta !!!!!
    i el recull del 2012 fantàstic !!!!!!!!
    És que ets un "solete"
    I aquí tens el meu desig :
    No perdre mai la il.lusió perquè és una bona eina per tirar endavant en aquesta situació tant complicada que estem vivint actualment. Esperem que aquest 2013 que aviat començarem sigui una mica millor per a TOTHOM.
    Petonets plens de desitjos !!!!

    ResponElimina
  8. *************FELIÇ ANY NOU*************
    Desitjo que en aquest 2013 puguem seguir compartint propostes i creativitat com aquesta que ens fas avui!!! i com no! pau, amor i molta cooperació!!!!
    Una abraçada molt forta!

    ResponElimina
  9. Espero que aquest nou any ens porti salud, nous projectes i il·lusions. I espero que tots aquells que ho estan passant malament per culpa de la crisi tinguin un any millor que l'anterior. Bon any, Olga!!

    ResponElimina
  10. Deseo de corazón que el 2013 nos traiga muchas cosas buenas que celebrar.

    ResponElimina
  11. ✿¸.•♪
    º° ✿✿¸.•♪
    (⁀‵⁀,) ✫✫✫
    .`⋎´✫✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
    ✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫✫
    .•°*”˜˜”*°•.✫✫✫ BoN AnY NoU 2013!
    ¸.•°♡⊱╮╮

    ResponElimina
  12. Espero que aquest nou any que comença sigui millor que l'any anterior, que puguem seguir lluitant per tot allò que creiem just ,que puguem millorar les coses sempre des de la il.lusió, l'optimisme i la creativitat i transmetent aquests valors a tots el que ens envolten ( sobretot als més petits...)
    Bon any trempada!!

    ResponElimina
  13. Vaig una mica tard, però l'any tot just acaba de començar.
    Desitjo que aquest 2013 estigui ple de creativitat, il·lusió i entusiasme per renovar-nos dia dia i viure els 365 dies que ens queden amb ganes de seguir compartint, millorant i aprenent.

    Bon any Olga!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...