diumenge, 30 de desembre del 2012

DEIXA EL TEU DESIG A PETITS GRANS ARTISTES!

Petits Grans Artistes us vol desitjar un nou any ple de nous projectes i molta creativitat.

Aquí us deixo un petit resum del que ha estat aquest 2012 a Petits Grans Artistes. He escollit una activitat per mes per celebrar el final d'un any ple de creativitat...



Per altra banda m'agradaria que, si us ve de gust, deixéssiu el vostre desig per a aquest 2013 als comentaris per tal que els pugui anar afegint a l'entrada. D'aquesta manera serà una entrada plena de noves il·lusions de tots aquells que passeu per aquest raconet.


Què? Us animeu?


EL DESIG DEL JOEL ARTIGAS: No deixar de conèixer i aprendre coses noves. Desitjo un any 2013 molt millor que aquest 2012.

EL DESIG DE L'ADRIÀ, EL MEU FILL GRAN: Pau al món.

EL DESIG DE LA NÚRIA-THEFABULA: El meu desig és no perdre la il.lusió, motor que ens mou a fer coses i conèixer persones que valen molt la pena. I que entre TOTS anem creant un món molt més solidari.

EL DESIG DE LA CRISTINA S.F.: El meu desig per aquest any és que tothom poguem respirar una mica més, que l'any 2'12 ha ha sigut propu dur, econòmicament i anímicament. A nivell personal, que trobem aquest bebé que portem ja més d'un any buscant.

EL DESIG DE LA MIREN: Mi deseo para este año que entra es doble, para todo el mundo que lo esté pasando mal que mejore y simplemente sea un año tranquilo y para mi y mi familia que podamos estar sanos sobre todo.

EL DESIG DE LA MONTSE A.: Compartir la meva vida amb les persones que estimo amb salut i alegria, i en general que la societat sigui més justa amb els que més ho necessiten i que no ens oblidem de cuidar el nostre planeta.

EL DESIG DE LA MAGDA: No perdre mai la il·lusió perquè és una bona eina per tirar endavant en aquesta situació tan complicada que estem vivint actualment. Esperem que el 2013 sigui una mica millor per a TOTHOM.

EL DESIG DE "EL HADA DE PAPEL": Feliç any nou"!

EL DESIG DE LA MARISOL: Desitjo que en aquest 2013 poguem seguir compartint propostes i creativitat com aquesta que ens fas avui!!! i com no! Pau Amor i molta cooperació!!!!!

EL DESIG DE LA FANY: Espero que aquest any nou ens porti salut, nous projectes i il·lusions. I espero que tots aquells que ho estan passant malament per culpa de la crisi tinguin un any millor que l'anterior.

EL DESIG DE L'AURORET: Deseo de corazón que el 2013 nos traiga muchas cosas buenas que celebrar.

EL DESIG DE L'ESPE: ✿¸.•♪
º° ✿✿¸.•♪
(⁀‵⁀,) ✫✫✫
.`⋎´✫✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫✫
.•°*”˜˜”*°•.✫✫✫ BoN AnY NoU 2013!
¸.•°♡⊱╮╮

EL DESIG DE LA MARTA: Espero que aquest nou any que comença sigui millor que l'any anterior, que puguem seguir lluitant per tot allò que creiem just, que poguem millorar les coses sempre des de la il·lusió, l'optimisme i la creativitat i transmetent aquests valors a tots els que ens envolten (sobretot als més petits....).

EL DESIG DE LA LLUNA: Desitjo que aquest 2013 estigui ple de creativitat, il·lusió i entusiasme per renovar-nos dia a dia i viure els 365 dies que ens queden amb ganes de seguir compartint, millorant i aprenent.

dijous, 27 de desembre del 2012

RACÓ DE TRAÇ: FEM UN FLOQUET DE NEU!

Avui comparteixo una idea que tant pot servir com a activitat nadalenca com a activitat d'hivern. En el nostre cas la vam fer com a activitat de Nadal en el racó de traç.





El procés, del tot senzill i  serveix en gran mesura per a adquirir destresa amb les tisores:






Per últim, un video on podeu veure com doblegar i tallar el paper:




diumenge, 23 de desembre del 2012

BON I CREATIU NADAL!

Petits Grans Artistes us desitja un Bon Nadal!!!
I quina millor manera que amb un recull de manualitats nadalenques fetes per les famílies del Cicle Incial.
Com sempre, la creativitat en família no té límits!!






dimecres, 19 de desembre del 2012

EL PESSEBRE DELS VEÏNS!

Els nostres veïns, els de 1r A,  han optat pel pessebre de paper. Ha quedat espectacular, també!
Igualment, han pensat entre tots els personatges, els han sortejat i... aquí teniu els resultats: IMPRESSIONANT, MARGA!







Els petits detalls... Amb les puntes dels plastidecors hem fet el camí que porta a Betlem!!! Ah! i les figures s'aguanten amb boletes de plastilina!


Bona feina, Marga!!! 
Molt recomanable també per fer a casa!

dilluns, 17 de desembre del 2012

UN PESSEBRE TRANSPARENT!

Aquí teniu el nostre pessebre 2012!!! 








En primer lloc hem pensat entre tots els personatges que trobem al pessebre. Els hem escrit en paperets i hem fet un sorteig!!!


Cadascú ha dibuixat el personatge que li ha tocat en transparències.



I... a decorar les finestres!!!


Per acabar... el nostre caganer!!!


Quan entra el sol... tota la classe s'il·lumina amb aires nadalencs!!! 

Un pessebre ideal si teniu problemes d'espai!!!!

També us el recomano per fer a casa. 


dissabte, 15 de desembre del 2012

TOTS CONTRA EL CÀNCER.

Avui us presento una entrada però que molt especial.
Una bona amiga i gran companya va viure ja fa temps una lluita contra una malaltia que tots coneixem: el càncer! Ella la va guanyar gràcies a la medicina, per un costat però també gràcies a la seva fortalesa. 
Durant aquell temps va escollir la millor manera per explicar als seus fills la malaltia: Escriure ella mateixa un conte!!! 
Mentre escric m'emociono ja que no ha de ser fàcil viure una malaltia i, tot i així encara tens forces per escriure, per crear, per imaginar...
Aquesta persona es diu Marga i, molt generosament us convida a llegir, descarregar, explicar... el seu conte que, tot s'ha de dir, ha estat il·lustrat per una altra gran persona, la
Mª Josep.

Aquí us deixo l'enllaç :



Cliqueu per descarregar!!!

Aquesta setmana hem estat treballant aquest tema a l'escola i ens hem afegit a la iniciativa del parc Taulí de Sabadell:

Sabadell fa volar papallones pel càncer


Has sentit alguna vegada papallones a la panxa?
És una sensació increïble, veritat?
T’imagines fer-les sentir a algú que està malalt de càncer, en llegir les teves paraules d’ànim, en un missatge amagat dins una papallona de paper?
A Sabadell comença un vol molt especial: un vol d’emocions, d’esperança i de solidaritat
El 16 de desembre es celebra la Marató de TV3, que aquest any dedica al càncer. I des de l’escola volem col.laborar, fent volar papallones solidàries. Vols ajudar-nos?
Construeix la teva, escriu el teu missatge secret dins ( també qui vulgui pot construir-ne una i porta-la el dia 16 de desembre al Parc Taulí)
Que no quedi ni un malalt de càncer, sense la seva papallona!
A l'escola hem fet les nostres papallones per tal que ningú no es quedi sense. Els hi han quedat però que molt maques!!! I els missatges... són encantadors:




Aquestes les hem fet per porta de forma voluntària al Parc Taulí però també hem fet unes altres per a que restin a l'escola i així donar suport durant aquests dies al malalts de càncer.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...