dissabte, 14 d’abril del 2012

DIBUIX AL NATURAL: LA MADUIXERA.

Ahir vam fer un treball de dibuix al natural a Infantil 3 anys. Aquest tipus de treball és molt important per tal que aprenguin a observar a l'hora de crear les seves obres. Cal treballar-ho des de ben petits per tal que doni els seus fruits.
Per tal de fer més motivadora la sessió de dibuix al natural, vam plantar una petita maduixera tots plegats:




 

Seguidament vam passar a l'acció i la vam dibuixar.





Cal tenim em compte que en aquestes edats (3-4 anys) encara els hi costa força aquest tipus de treball ja que implica una organització espacial que molts encara han de madurar.
Els peques es van aixecar per observar de nou la maduixera, la van tocar, van comptar les flors que tenia...
Va estar un treball ben divertit i van fer unes plantes del tot originals i diverses. Aquests són els resultats:









5 comentaris:

  1. Et dono tota la raó, és molt important treballar el dibuix al natural , tant a Infantil com a primària. Un bon treball! Desitjo que aquestes flors blanques es transformin en unes dolces maduixes, així els teus alumnes podran viure en directe la màgia de la natura. Una abraçada i fins aviat.

    ResponElimina
  2. Gràcies Espe! Jo també confio en que sortiran, com a mínim, 25!!! Alguns ja estan desitjant que surtin per fer un berenar del tot primaveral! Igual, si no en surten per a tots, fem una visita a la fruiteria de la cantonada!!! :O)

    ResponElimina
  3. Què bé tenir una maduixera poder-la tocar, dibiuxar, manipular, observar,... Em sembla un treball fantàstic! Gràcies per compartir aquesta experiència, la veritat és que ara m'has fet una mica d'enveja...

    Petonets dolços!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Està la mar de bé tenir plantes a la classe. A més, ara ja tenim una nova responsabilitat: cuidar, abonar i regar la nostra maduixera per tal que ens dóni quantes més maduixes millor.
      Petonets dolços per a tu també!

      Elimina
  4. M'agrada molt l'activitat perquè penso que és molt important que els infants puguin tenir l'oportunitat de l'observació directa de l'entorn i d'aquesta manera surtin dels estereotips quan dibuixen. Gràcies per compartir-la! Petons!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...