dilluns, 18 d’agost de 2014

CONTES RECOMANATS per a les estonetes estiuenques.

Bé, avui una de contes que estan la mar de bé. Contes divertits per a primers lectors.

Amb el primer que hem rigut molt és "La veueta" de l'Editorial Kókinos de MichaEl Escoffier i Kris Di Giacomo.El protagonista d'aquesta història, el Perico, té un "apretón" després d'esmorzar i agafa una peça de roba que es troba pel bosc per netejar-se. No us podeu ni imaginar a qui pertany aquell trosset de roba! 


Amb el número dos us recomano "La MOSCA" amb text i il·lustracions del gran Gusti. Edicions Serres.En aquest cas la protagonista és una moca ben eixerida que vola fins a l'aigua per fer-se un bon bany. 
El que no s'imagina és que el seu bany li donaria ensurts i sorpreses.
Per la pròxima capbussada...millor escollir un bassal!


En tercer lloc, us recomano "Emilio és invisible" amb text de Vincent Cuvellier i il·ustracions de Ronan Badel (Editorial Edelvives).


L'Emili està convençut que ha aconseguit ser invisible per no menjar-se les verduretes de la mare.
Un conte molt divertit amb un final d'aquells que fan riure als peques...


Per últim, no us perdeu "El vestit de torero" amb unes il·lustracions genials de l'Anna Laura Cantonne i el text de Didier Lévy.
Una història divertida d'un torero sense toros que acaba entenent que és millor ser amic dels animals que fer-los patir enmig d'una plaça de toros.

Animeu-vos a llegir-los amb els vostres fills, nets, nebots, alumnes... Són contes dels que fan riure. Penso que amb un somriure encara és més fàcil enganxar-te a la lectura.  

Molt bona setmana a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...