dissabte, 9 d’agost del 2014

LLIBRE RECOMANAT: "EL ELEMENTO"

Avui una recomanació de lectura per a aquest estiu. Si us interessa el tema de la creativitat i de com aquesta creativitat ens pot fer ser més feliços... no us perdeu aquest llibre: "El Elemento" DE Sir Ken Robinson.






Molts de vosaltres segur que ja coneixeu a Sir Ken Robinson. Pels que encara no, aquí el teniu:






Robinson és conegut per la seva dura crítica cap a les escoles només instructives (la gran majoria). Segons ell, les escoles s'han quedat enrere centrant-se només en un model d'intel·ligència i deixant fora la creativitat i la part més artística.






Diu, i estic totalment d'acord, que cal potenciar el pensament creatiu, original i cooperatiu, basant les metodologies de les escoles en les diferents intel·ligències per tal de fer més motivadors els aprenentatges i arribant així a tots els alumnes.

Us deixo l'enllaç a una de les seves conferències. Poseu-vos els cascos i gaudiu d'una gran persona i un gran comunicador:






En el seu llibre ens explica com tots i cadascun de nosaltres naixem amb extraordinàries capacitats d'imaginació i intuïció que estan poc potenciades. Cal buscar el nostre "element", les nostres habilitats i passions.

Sir Ken Robinson exposa un munt de casos de personatges coneguts o no que han trobat el seu Element i com els hi ha canviat la vida el fet de poder potenciar encara més les seves habilitats amb passió.

Per acabar, us passo l'enllAç a un article del tot interessant que ens parla de com potenciar la creativitat dins les nostres aules: 



innovationexcellence.com


MOLT BON I CREATIU CAP DE SETMANA!   :O)

2 comentaris:

  1. Ei, moltes gràcies !!! estic fent llista dels llibres que em vull llegir, tots ells del camp educatiu , així que, genial!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res maca! Que bé tenir-te de nou per aquí! Una abraçada ben gran.

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...