diumenge, 30 d’octubre del 2011

CONTES PER FER PASSAR LA POR!

Coincidint amb la nit de Halloween... què millor que uns quants contes dedicats a aquesta emoció que tots nosaltres hem viscut de ben a prop.

                      "ALLÀ ON VIUEN ELS MONSTRES"

"Allà on viuen els monstres" és un conte il·lustrat que parla d'en Max, un nen entremaliat. Quan la mare el castiga, en Max se'n va a la seva habitació i imagina un viatge fantàstic al país dels monstres on ell es convertirà en el rei.

                 "L'OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR"

 Quan un vell llop afamat rep la inesperada visita d'una petita ovella, comença a pensar en un deliciós estofat. Però l'ovelleta no vol ser el sopar del llop, vol ser la seva amiga...

                                             "UUUH! GRR!!!




 El monstre i el fantasma d'aquesta història ara són veïns i no saben "desbarallar-se". L'Eusibi i l'Estanislau només saben cridar, barallar-se i espantar. Els dos NO AMICS acabaran dialogant i trobant solucions ben originals als seus problemes.


                       QUI TÉ POR DE LES BRUIXES?



És la història de la Laia, una nena molt poruga que està convençuda que hi ha una bruixa dolenta a casa seva, la qual cosa la porta a patir més del que és estrictament necessari fins que acaba intervenint la seva mare.

                        "LA MEVA AMIGA LA FOSCOR"


Al final del dia, la foscor es desplaça per l'habitació...
Llavors ella i la Maria passen la nit ballant! 

I PER ACABAR... ALGUNES IMATGES DE MONSTRES ESGARRIFOSOS PERÒ BEN DIVERTITS!






4 comentaris:

  1. Són tots molt bons aquests contes i molt recomanables. Als nens els encanta sentir-se identificats amb les pors dels personatges i veure-hi una feliç resolució per superar-les.

    ResponElimina
  2. M'agrada molt el teu blog, l'he compartit amb la meva germana que explica contes a la biblioteca espero que no et molesti. Et proposo que el publiquis a Rubiplanet és una via de difusió perfete per gent de Rubí. És fàcil de trobar i fàcil de compartir.

    ResponElimina
  3. Gràcies per compartir aquesta llista de contes per treballar un aspecte tan important (i alhora difícil) com és la por!

    Ditelles (Esther)

    ResponElimina
  4. Moltès gràcies per compartir aquest llistat de contes per treballar un aspecte tan important (com difícil) com é sla por infantil!

    Ditelles (Esther)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...