diumenge, 6 de novembre del 2011

LLIBRERIES ENCANTADORES: SHAKESPEARE AND Co.

Aquesta és la història d'una llibreria parisenca amb molt d'encant:

                        SHAKESPEARE AND Co.




Va ser fundada al 1919 per una americana "afincada" a París, Sylvia Beach,una de les primeres dones d'establir-se com a llibrera.
Aquesta llibreria va atreure nombrosos anglesos i americans i també a intel·lectuals francesos.




Una peculiaritat d'aquesta famosa llibreria, a més d'estar plena a no poder més de llibres, són unes petites habitacions situades a l'altell que estaven a l'abast de tothom a canvi d'unes hores de treball a la llibreria ordenant els llibres o netejant.





Actualment, la llibreria està en mans de la filla de la fundadora, Sylvia Whitman que proposa nous projectes per al futur del negoci: un festival literari, un premi a escriptors no publicats i concerts dins i fora de la llibreria.



2 comentaris:

  1. és molt maca!!! la Miri i jo la vam descobrir en el nostre cap de setmana parisenc, allà per la tardor de 2002, si no recordo malament...és al Quartier Latin, davant del Sena i de Notredame...un gat era a sobre d'una muntanya de llibres...quins records!!!

    ResponElimina
  2. Jo he trobat una bona motivació per tornar a Paris! (sense l'encantadora llibreria també repetiria, eh?). Un petó i gràcies per la visita al meu raconet! MUAK

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...