dissabte, 3 de desembre del 2011

HOMES I DONES DEL CAP DRET...


Aquesta setmana hem continuat treballant el Patufet.
La Marta, estudiant en pràctiques, va continuar en la seva línia i ens va proposar unes activitats ben motivadores relacionades amb la feina del pare d'en Patufet: L'HORT.
Després de presentar els diferents tipus de verdures, vàrem jugar a la gallineta cega tot intentant endevinar la verdura que ens havia tocat.
Per acabar, les vam estampar en un gran mural. 

Aquí teniu alguna mostra de l'activitat. Us la recomano. Van sortir formes d'allò més originals:
 








3 comentaris:

  1. Quin profit n'heu tret del Patufet! Caram la Marta com treballa! Mirant tot això fins i tot m'estan entrant ganes de tornar a P3.

    ResponElimina
  2. HOLA Olga:
    He vingut a veure el teu treball d'en Patufet tal com m'havies dit. És fantàstic el profit que n'heu tret. M'has donat idees per continuar treballant ja que nosaltres tenim un petit hort a l'escola i també som els encarregats de cuidar-lo. Tenim plantades 3 cols, però encara són molt petites.
    Gracies per tot.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Em fa molta enveja això de l'hort a l'escola!!! Ho trobo genial i amb un munt d'activitats relacionades al voltant. Espero que algun dia poguem tenir un hortet allà on treballo. De moment m'hauré de conformar plantant tomàquets i pebrots amb els petits de casa meva.
    Una abraçada també per a tu.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...