dissabte, 31 de maig del 2014

ELS ROBOTS: FEM UN ALPHA BOXES

Bé, avui us presento un recurs més per a recollir tot el que hem après en finalitzar qualsevol tipus de projecte: L'ALPHA BOXES! 

En primer lloc us passo algunes fotografies per tal que pugueu veure el tipus de treball:














La metodologia és relativament senzilla tot i que els fa pensar i molt ja que han de trobar una paraula relacionada amb el projecte dels robots per a cada lletra de l'alfabet. Evidentment, si queda alguna casella buida...NO PASSA RES! 

Algunes fotos dels "lloros i les cotorres" de 2n treballant:




Ha estat tota una experiència acabar el projecte amb aquest tipus de treball. S'ho han passat molt bé i a la vegada hem acabat d'aprendre vocabulari d'altres companys ja que durant el procés hem parlat en gran grup sobre les paraules que hem anat trobant. 

Considero que oferir formes de treballar del tot variades fa que hi hagi una bona motivació, que tothom tingui la possibilitat d'arribar millor als aprenentatges i també és una bona motivació pels mestres.

Alguns exemples que he trobat per la xarxa...






Aquestes últimes imatges són extretes de: writinglesson.ning.com

Us deixo alguns enllaços d'interès per si voleu provar aquest recurs:

PLANTILLA ALPHA BOXES

teacherspayteachers.com

conversationsinliteracy

MOLT BON CAP DE SETMANA A TOTHOM! :o)



3 comentaris:

  1. Quina gràcia Olga!!!!!!
    Jo n'estic acabant un sobre els mitjans de transport que hem fet a l'aula d'acollida i els hi ha encantat però jo ni sabia que aquests tipus de treball es diguessin alpha boxes.
    Quan estiguin acabats també els publicaré al blog !!!!
    Molt bon cap de semana guapa i molts petons !!!!!

    ResponElimina
  2. Jejeje! Tu i jo sempre connectades!!!! Bona pensada amb aquest treball, Magda. Si en el fons els mestres tenim una intuició metodològica que poc s'equivoca!
    Una abraçada de les grans.

    ResponElimina
  3. Ei, em sembla genial com a síntesi d'alguna activitat i com a pràctica per treballar d'una manera motivadora l'escriptura. Una barreja de pictionary i scattergory casolà. M'ho apunto!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...