dijous, 3 de març del 2016

TEIXIM AMB TELERS al cicle inicial.

Teixir no només manté les mans ocupades fent moviments muscular repetitius, sinó que també ens permet sentir la textura dels teixits, observar els colors de la llana i inclús científicament implica un procés neurològic complex que implica concentració, relaxació i a l'hora aporta tranquil·litat.


A l'escola, concretament al Cicle Inicial s'ha convertit en un clàssic durant l'època hivernal. Els petits de Primària gaudeixen molt amb aquesta activitat i cada any ens sorprenem de les habilitats d'alguns nens que habitualment tenen poca paciència i molta activitat motriu.




A l'escola on treballo hem incorporat aquesta activitat dins els RACONS D'APRENENTATGE de forma que un adult està en tot moment durant les estones de teixir.



Activitat totalment recomanable a qualsevol curs de Primària. 
Nosaltres aquest any, després d'acabar els racons, deixarem un racó fix a la classe per tal que qui vulgui pugui anar en acabar les tasques diàries d'aula.

Per acabar un deixo un enllàç dels gran beneficis de teixir per a la nostra salut: 



3 comentaris:

  1. Quina bona idea!! M'agraden molt les activitats que proposes per fer amb els nenes. No sòc mestre sóc mare de dos nens i m'agrada molt fer manualtitats a casa. Saps on puc trobar telers com els que feu servir a l'escola. Gràcies

    ResponElimina
  2. Hola,
    Gràcies per compartir aquesta idea. Jo com la Mar, estaria interessada en saber on comprar el material! En venen a molts llocs suposo, però aquests es veuen de fusta...gràcies
    Salut
    Montserrat

    ResponElimina
  3. Hola maques! Gràcies pel comentari a les dues! Aquests telers són comprats a la cadena "Tiger". Habitualment van treien-los però ara fa un parell de mesos que no n'he trobat.
    De totes formes es poden fer de forma casolana. A youtube trobareu idees per a fer-los amb cartró, fusta o altres materials.
    Igual recomano aquests de "Tiger" ja que són econòmics i duren molt més.
    BON CAP DE SETMANA!!!! :)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...