divendres, 2 de novembre del 2012

VISITA DELS ARQUITECTES A L'ESCOLA.




Continuem amb el treball de la nostra escola al cicle inicial.
En una entrada anterior  vaig explicar com els alumnes estaven del tot interessats en saber com serà la nova escola i van fer les seves propostes (estem en plena obra de remodelació).
Així que ells mateixos van tenir una gran idea: Convidar els arquitectes del projecte.
Vam preparar una sèrie de preguntes i els vam rebre amb molta alegria.
Algunes fotos de la visita:




Ens van deixar manipular les seves eines diàries de treball (el casc, el metre de làser, els plànols i molt més...)

Seguidament vam passar al treball dels plànols. Ens van explicar com es feien avui en dia. Es veu que l'ordinador és imprescindible i que, a més, fan una maqueta per veure com serà l'edifici en 3D.








Vam poder contrastar la informació amb la visita de l'avi del Marc,  'un enginyer jubilat que ens va venir a veure la setmana anterior i que ens va explicar que abans els plànols es feien dibuixant. Ens va portar totes les eines que utilitzava i també ens va encomanar la seva passió per la feina que feia.




Dues experiències que, sens dubte, aquests nens i nenes no oblidaran.





7 comentaris:

  1. Uaaauuu!! Doncs quin experiència més interessant. Estic segur que en vau aprendre moltíssim i que, tal i com ens diu, els costarà d'esborrar. Això sí que és aprendre!!!! Molt bo. Felicitats. Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapeton! La veritat és que fins i tot a mi em quedarà un bon record. Estem aprenent un munt de coses sobre la construcció gràcies a les obres. Tot té un costat positiu, oi?
      Una abraçada.

      Elimina
  2. Una experiència genial i la mar d'interessant !!!!
    Segur que vau aprendre moltíssimes coses.
    Una molt bona feina !!!
    Petonets guapa

    ResponElimina
  3. M'ha encantat aquesta experiència. Segur que a ells els va semblar superinteressant i no ho oblidaran mai. Ara ja es miraran la nova escola amb nous ulls.

    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que encara els hi han entrat més ganes de que acabin l'escola nova (jejeje). Han estat motivats en tot moment i això és el que compta!!!
      Un petonàs

      Elimina
  4. Que manera tan creativa de abordar lo que en principio parece un problema para aprender, convirtiéndolo en una experiencia enriquecedora para todos.
    Felicidades!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Núria! Tu comentario me encanta! Creo que abordar los "problemas" con creatividad... los hace más llevaderos!
      Un abrazo.

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...