dijous, 18 de juny del 2015

R E F L E X I O N S ! ! !

Per fi sóc aquí!!! 
Quin patiment!!! 
He tingut problemes tècnics!!!! 
Setmanes sense internet!!!! 
 Per un canvi de companyia!!! 
Encara no m'ho puc creure però per fi puc compartir cosetes!!!!
I, a més, coincidint amb el final de curs! Buf! 

Bé, per començar us diré que ha estat un curs atípic. Ja sabeu el que m'apassionen les arts plàstiques... (els que em seguiu). Doncs aquest anys a l'escola no he portat la plàstica i això ha dificultat el poder compartir cosetes fresquetes amb vosaltres...

Els meus peques es fan grans i, tot i que els hi encanten les manualitats... ES FAN GRANS i els ESPORTS i ALTRES, comencen a guanyar terreny... snif, snif!

I com a "GUINDA" gairebé un mEs sense internet!!! (podria fer propaganda negativa d'alguna que altra companyia telefònica...però no penso perdre ni el temps en mencionar-les).

Per intentar compensar, he començat projectes nous:

labotiguetadelolga.blogspot.com

manualidadesinfantiles.org/author/petits-grans-artistes

La veritat és que he tingut un petit "baixon bloguero" que m'ha fet reflexionar si realment haig de continuar compartint i he pogut arribar a la conclusió que PETITS GRANS ARTISTES és una part de mi des de ja fa molt temps i... no puc deixar-la sense més.

M'agrada  C O M P A R T I R  amb tothom i no ho vull deixar de fer!!!! AIXÍ QUE aquí seguiré intentant ser més constant si les noves tecnologies m'ho permeten...

Avui només comparteixo una fotografia... per mi molt significativa per que... PETITS GRANS ARTISTES no hagués pogut néixer sense els meus DOS GRANS TRESORS: L'Adrià i l'Arnau!!! Els meus fills!!!  per a mi són els meus Petits Grans Artistes! Els estimo amb bojeria i m'estan ensenyant, dia rere dia a ser MARE,  la tasca MÉS INTENSA I MÉS COMPLICADA a la que m'he enfrontat mai!!!

I ja prou! Que m'emociono i encara em queda un dia però que molt intens demà!!! Un final de curs, que con ja sabeu molts de vosaltres... NO ÉS POC!!! 
Estic cansada de sentir allò de... LES LLARGUES VACANCES DEL MESTRES (ahir mateix m'ho recordava amb to irònic una mare).. Doncs aprofito per dir que: ENS LES HEM BEN MERESCUDES!!! I QUE SI ALGÚ VOL LES NOSTRES VACANCES... QUE PROVI A FER DE MESTRE... A VEURE QUE TAL SE LI DONA!!!! 

Sóc mestre de vocació i estimo la meva feina i, si res canvia... així penso jubilar-me d'aquí a molts anys. 

Una abraçada i fins ben aviat (o això espero). Gràcies per ser-hi al meu costat al llarg d'aquest anys internautes.






1 comentari:

  1. Hola Olga!!!
    Molts ànims i ens ets de gran ajuda, així que no ens pots deixar, eh?
    Que passis un bon final de curs i ens llegim ;)
    Una forta abraçada,
    Txell

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...