dimarts, 8 de novembre del 2011

SOPA DE CARBASSA Helen Cooper

Aquesta encantadora història es basa en els valors de l'amistat, la cooperació i el respecte.
Es tracta d'un conte il·lustrat de la Helen Cooper, una gran artista que des de ja fa molts anys publica grans títols dins la literatura infantil.
Aquest conte va ser una de les meves primeres adquisions, recomanat per una bona amiga. Va ser tot un èxit a casa i, encara a dia d'avui, l'expliquem per recordar aquests valors tan importants per a la vida.
A casa, la sopa de carbassa s'ha convertit en un dels plats estrella del nostre menú!!!!

NO US EL PERDEU!!! A més, si us agrada...encara podeu continuar la història amb "Un polsim de pebre" i "Deliciosa!"


   


 Aquesta és la vella cabana blanca on viuen el Gat que toca la gaita, l'Esquirol del banjo i l'Aneguet cantant!


Tots junts fan la millor Sopa de carbassa del món. Però sense la col·laboració dels tres amics... la recepta no és la mateixa. Sense la seva amistat, la màgia de la sopa desapareix. 

La millor sopa de carbassa del món ha d'estar feta pel Gat, que talla la carbassa a trossos, per l'Esquirol, que remena la sopa i per l'Ànec, que té cura de posar la quantitat precisa de sal.



















3 comentaris:

  1. Umm! Deliciosa, aquesta sopa de carbassa. Ara fa temps que no l'explico aquest conte i és ideal per fer-ho a la tardor, temps de carbasses. Demà me l'emporto al cole.

    ResponElimina
  2. Umm! Deliciosa aquesta sopa de carbassa. Fa molt temps que no explico aquest conte i de fet a la tardor és el conte ideal perquè és temps de carbasses. Demà me l'emporto cap al cole.

    ResponElimina
  3. A mi em va tocar explicar-lo ahir a la nit i ja tenen preparada a la tauleta la segona i la tercera part!!!! Però és un conte que no em canso mai d'explicar. Espero que els hi hagi agradat als teus dofinets!!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...